.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

De Auvergne bij de beste bestemmingen wereldwijd van Lonely Planet

Lonely Planet, de grootste uitgever van reisgidsen en een belangrijke bron van inspiratie voor een groot aantal reizigers, heeft de Auvergne in de top 10 geplaatst van te ontdekken plekken in de wereld in 2016, komen in 2017 !

"Een miskend juweeltje"

Zo noemt Loney Planet de Auvergne. Volgens de toonaangevende reisgids is de Auvergne de zesde regio die je niet mag missen, na bijvoorbeeld Transsylvanië in Roemenië, Waiheke eiland in Nieuw-Zeeland en de wijngaarden van Friuli in Italië. Als enige Franse regio in deze "Best Of 2016" werd de Auvergne door een panel van deskundigen gekozen op basis van verschillende criteria: "huidige situatie, recente toeristische initiatieven en ongerepte omgeving".

 

Meer informatie

Ontdek het beste in de Auvergne

 

EEN PRACHTIGE REIS

"De Auvergne is een miskend juweeltje. Hoewel de gletsjervalleien en vulkaantoppen prima kunnen wedijveren met IJslandse landschappen, wordt het hart van Frankrijk weinig bezocht. De laatste tijd zoeken echter steeds meer Fransen, die genoeg hebben van overvolle stranden, hun toevlucht tot dit ongerepte gebied. Zonder ook maar iets in te boeten aan landelijke charme, doet de Auvergne er alles aan om zijn gasten goed te ontvangen (activiteiten in de open lucht, ambitieuze artistieke projecten…).
Zo doen enkele van de mooiste natuurgebieden in de Auvergne dienst als decor voor Horizons, Arts nature en Sancy - een project met moderne kunst in de natuur, zoals etherische beeldhouwwerken tussen de bomen, gigantische waterlelies en fosforescerende wolven... De komst van een nieuwe groep kunstliefhebbers is voor de inwoners van de Auvergne een uitstekende stimulans om hun erfgoed te herontdekken en verder te ontwikkelen - goed nieuws voor de Romaanse schatten en de middeleeuwse vestingen in de regio."

De gedetailleerde gids en alle bezienswaardigheden in de Auvergne zorgen voor "Een frisse wind door het hart van Frankrijk".


ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums