.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share
vulcania-fete-ses-15-ans-608-GB.jpg

Laatste News

Vulcania, ASM Experience, de show Puy de Lumières, land art in Volvic en Street Art City zijn een greep uit de nieuw topevenementen in de Auvergne.

Vulcania bestaat 15 jaar

Vulcania, het themapark waar kinderen en volwassenen alles te weten komen over de wetenschappen rondom de aarde in een interactief kader, viert zijn 15e bestaansjaar met nieuwe attracties en activiteiten.

More information


Nieuw museum in Clermont-Ferrand: ASM Experience

Het allereerste ludieke, culturele en interactieve themapark dat geheel gewijd is aan de rugbysport, beheerd door een van de meest legendarische rugbyclubs: ASM Clermont Auvergne.

More information

 

Een nieuwe show in Le Puy-en-Velay

De klank- en lichtshow Puy de Lumières begint in mei 2017. Elke dag bij het vallen van de avond, vinden videoprojecties plaats op de belangrijkste monumenten van de stad: de kathedraal Notre-Dame du Puy, de kapel Saint-Michel l'Aiguilhe, de schouwburg, het stadhuis en de kapel Saint-Alexis.

More information

 

Een nieuwe permanente land-art-expositie in Volvic

Na een geslaagde expositie in Parijs schiep de uit Volvic afkomstige beeldhouwer Thierry Courtadon een reeks werken in en rond zijn geboorteplaats, met de lavasteen van Volvic als leidraad. Zeven werken in zeven verschillende gemeentes vormen deze permanenten land-art-expositie die de naam 'Conjuguer la nature' (Bundeling van de natuur) draagt.

 

Een uniek project: Street Art City

In de buurt van Moulins is een terrein van 10 hectaren met 13 bedrijfspanden, gebouwd in de jaren 80 en leegstaand sinds 1993, omgezet in een enorm kunstproject. Straatkunstenaars van over de hele wereld stromen toe om de 20.000 m² binnen- en buitenmuren van kunstwerken te voorzien. Een gemeenschappelijk kunstwerk in constante ontwikkeling. Street Art City is toegankelijk voor het publiek vanaf 28 april 2017.

More information

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums