.
Deze website is niet bijgewerkt Kijk op auvergne.travel arrow

Het item is toegevoegd aan je reisnotitieboekje.

Dit object bestaat al in uw reisnotitieboekje.

Stuur naar een vriend

Uw e-mail :

E-mail ontvanger :

Delen

Permalink :
Bookmark and Share

Nattitude, verblijven in de volle natuur

Zin in een vakantie "puur natuur"?
Kies voor Nattitude.

De Auvergne is een regio in het hart van Frankrijk die bekendstaat voor de ongerepte natuur. Hier een vakantie doorbrengen is ervoor kiezen om u volledig in deze atmosfeer onder te dompelen. Daarom moeten de verblijven die oog hebben voor een kwaliteitsvol en zuiver milieu in een oogwenk te vinden zijn: de Nattitude-verblijven voldoen aan deze eis!


Charmante verblijfplaatsen
Charmante verblijfplaatsen

Gegarandeerd… een authentieke ervaring

Met Nattitude vindt u gegarandeerd de charme van een originele kamer en een hartelijke ontvangst, en ontdekt u een harmonieuze plaats in het hart van de natuurlandschappen.
Een echte "Auvergne-ervaring", een omgeving die uitstekend geschikt is voor herbronning.

 

Een natuurlijke omgeving, maar met alle comfort

Bovendien beschikt u over alle moderne voorzieningen, met een kwaliteitsinrichting, een snelle internetverbinding, kostbare materialen, een kwaliteit "Made In Auvergne", in het hart van een authentieke omgeving.

 

Zo dicht mogelijk bij de natuur...
Zo dicht mogelijk bij de natuur...

Een natuurvriendelijk verblijf in het kloppend hart van Frankrijk

Nattitude is ook een engagement, een milieuvriendelijke benadering van een toeristische vakantie. Deze atypische verblijven springen zuinig om met energie, doen aan recyclage en doen vooral een beroep op plaatselijke producenten voor de producten die in de keuken gebruikt worden. Zo geniet u gegarandeerd van de beste streekproducten. Tal van Nattitude-verblijven bieden wellnessactiviteiten aan, in de omgeving van de natuur en het water, met kuurcentra, zwembaden, ...

 

Op de campings en in de vakantiehuisjes, hotels of bed and breakfasts van Nattitude is respect voor het natuurlijke erfgoed een traditie en de bescherming ervan een "natuurlijke" houding!

 

Maak kennis met de Nattitude-verblijven

 

ook te bekijken

Terug naar boven
Tourisme en Auvergne
Ok

Bij het surfen op onze website accepteert u het gebruik van cookies die als doel hebben onze statistieken bij te houden, de functionaliteit van de website te optimaliseren en u aanbiedingen te verstrekken die overeenkomen met uw interessegebieden. Meer hierover.

Zoekt naar beschikbare datums